Waldeck in concert astazi in club Fabrica

26 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Artistul austriac Klaus Waldeck aduce muzica anilor 20 si 30 intr-un eveniment live la Club Fabrica din Bucuresti. Piesa Make my day va deschide evenimentul de promovare a noului album al lui Waldeck, Ballroom stories. Pe 26 septembrie, incepand cu ora 22.00 marile povesti de bal din salile unde tocurile suna a tango si swing se vor face auzite pana tarziu.

Sound-ul anilor de glorie al bootleggeri-lor si ai lui Al Capone, de ceva timp neglijat in compozitiile contemporane, este apreciat si continuat de Waldeck intr-o versiune perfect adaptata secolului XXI, nu doar o copie a stilului.

Un cocktail de tango si swing combinat cu vechile pasiuni pentru dub si reggae ale producatorului vienez care nu te poate gasi tolanit pe canapea si sigur te va convinge sa intri din plin in atmosfera.

Albumul Ballroom Stories a fost lansat luna aceasta in Germania si Austria, intrand deja in topuri in aceste tari. Waldeck spera ca acest album sa aiba cel putin succesul albumelor sale anterioare, Balance of the force (1988) si The night garden (2001), ultimul inregistrand peste 100.000 de exemplare vandute.

Pretul biletelor la intrare este de 70 lei. Atmosfera va fi sustinuta pana in zori de catre Electric Brother, protagonistul emisiunii RetroElectro de la Radio Guerrilla impreuna cu DJ Mike. Dupa concertul Waldeck vizualul va fi asigurat de CR!D.




Popup detector