Vulcanul din Islanda a afectat intreaga scena Europeana a DJilor

16 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Vulcanul care a erupt de curand in Islanda, a lasat in urma un mare nor de cenusa vulcanica, cenusa care s-a plimbat peste toata Europa, si astfel majoritatea aeroporturilor au fost inchise. Vulcanul, aflat undeva pe langa Reykjavík, a erupt miercuri, pentru cea de-a doua oara in mai putin de 1 luna.

Prin urmare, aceste inchideri ale aeroporturilor mai ca dupa atentatele de la 9/11, au dus la anularea a zeci de gig-uri si live acturi programate pentru DJ in acest weekend.

Nu trebuie uitat nici festivalul Coachella, care are loc in aceasta perioada. Reprezentantii festivalului au declarat ca headlinerii sunt in regula, imbarcati spre festival, insa cateva trupe mici e posibil sa ramana pe afara.

Tiesto si Deadmau5, de exemplu, sunt deja in drum spre festival, insa Booka Shade nu au avut cum sa parareasca tara, eruptia vulcanica i-a tinut blocati.


Si in Romania situatia e trista, evenimentul cu Logistics de la Arenele Romane s-a anulat, iar pentru maine nu se stie exact care eveniment se tine, si care nu.


Va tinem la curent!


Popup detector