Vreau DJ - campanie online a clubului Midi din Cluj Napoca

05 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Vreau DJ - campanie online a clubului Midi din Cluj Napoca
TAGS:
campanie  party  Sunwaves 

Club Midi impreuna cu The Kitchen lanseaza prima campanie online pe domeniul de clubbing din Romania. "Vreau DJ" este o campanie online care se bazeaza pe un concept inedit de implicare a publicului tinta, atat in alegerea DJ-ului pe care vor sa-l vada in Club Midi, cat si pe un concurs saptamanal cu premii pe baza de vot ("user generated content"), la care se pot castiga mai multe premii.


"Te-ai saturat sa-ti faca altii program si sa ai o gama limitata de oferte pentru timpul tau liber? Atunci bine ai venit in campania Vreau DJ! Avem pentru tine concursuri interesante cu premii atractive si un mare eveniment la care TU poti decide DJ-ul invitat. Te invitam sa-ti faci cont pentru a putea participa. Campania Vreau DJ se desfasoara pe parcursul a 6 saptamanii: 5 martie - 20 aprilie 2010. Propune-ne DJ-ul favorit si vei intra in cursa pentru marele premiu: TU + cinci prieteni veti fi invitatii nostri VIP la marele eveniment. Vei primi un Gold Card, valabil petru doua persoane, cu care vei putea intra gratuit la orice eveniment din Club Midi, valabil tot anul 2010. Plusam cu un premiu la alegere, un curs de DJ la Bucuresti sau un soft profesional cu care poti invata singur sa mixezi - pentru spiritul de DJ din tine.


In perioada 5 martie - 21 martie 2010 se vor propune DJii favoriti iar dupa ce aceasta perioada se va incheia se va da startul unei noi etape, cea in care DJii din top 10 propuneri vor fi votati. In final, cel mai votat DJ va fi adus de Club Midi pentru o mega petrecere. In paralel cu votarea, saptamanal, se vor derula concursurii cu premii foarte atractive.


Avem pentru tine 4 probe saptamanale si cate un premiu pentru fiecare tema data. Va trebui sa ne arati cum a fost la cel mai tare concert, care a fost cel mai misto festival la care ai luat parte, ce club consideri ca ar fi cel mai tare si cum te distrezi tu cu prietenii tai la cele mai nebune petreceri.


Consideram ca pozele sunt cele mai bune dovezi asa ca rasfoieste bine prin arhiva si albumele foto, incarca-le pe site si invita-ti prietenii sa te voteze. Saptamanal o sa anuntam o tema (tema saptamanii va fi anuntata in fiecare zi de luni a concursului saptamanal) si o sa te rugam sa aduni voturi, poza cu cele mai multe voturi, in decursul unei saptamani, castiga premiul pus la bataie.


Fii activ pe site, arata-ne ca esti cel mai activ clubber si vei putea castiga un weekend la Mamaia, de 1 mai, pentru tine si inca o persoana la un hotel de 3 stele, plus intrare la Sunwaves 7."



Popup detector