Vrajitoroo - release pe CD / vinyl la Viva Music la 17 ani

19 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vrajitoroo este un alt exemplu conform caruia micul grupulet de acum cativa ani de producatori romani a explodat pur si simplu in 2008, la nivel international. La doar 17 ani, tanarul producator din Targu Neamt a debutat la label-ul Viva Music al lui Steve Lawler. Si nu oricum, ci cu un release ce a primit un feedback impresionant.

Desi "crezul" label-ului Viva Music era doar o platforma digitala initial, se pare ca release-ul Din nou Iar al lui Vrajitoroo face o exceptie, intrucat a fost lansat la sfarsitul lunii noiembrie atat in format vinyl, cat si digital. Discul este disponibil pe magazinele de specialitate.

Vrajitoroo este Razvan, tanar in varsta de doar 17 ani, pasionat de muzica electronica de la varsta de 11 ani. Nu la mult timp dupa ce mai multe piese au ajuns la boss-ul brandului Viva, Steve Lawler, decizia a fost luata, iar Vrajitoroo a devenit astfel cel mai tanar si proaspat artist de la Viva Music.

Materialul Din nou Iar reprezinta o interpretare personala a tribal-ului clasic, combinat cu un sound techno paternat pentru ringul de dans. O parte din feedback-ul unor artisti care nu mai au nevoie de nicio prezentare puteti gasi AICI. Tot pe contul personal de myspace.com puteti asculta si cele trei piese de pe release-ul de debut.




Popup detector