Vinerea aceasta are loc un nou eveniment M_Nus Night in Bucuresti

20 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sunrise aduce inca o data in Romania sound-ul electric minimalist al label-ului german M_nus, promovat de data aceasta de catre Troy Pierce si JPLS. Ispirat din teoriile scaderii, progresului si experimentarii, M_nus exploreaza noi medii in relatia lor cu muzica si tehnologia. Motto-ul este "Minimize the Sound, Maximize the Pleasure.

Troy Pierce a debutat in 2003, cu release-ul Run Stop Restore, alaturi de Magda si Marc Houle. Ca DJ a dezvoltat un sound hybrid, inspirat din sunetul techno-futurist pe care il reinventeaza intr-o abordare mai putin agresiva, ce ii permite sa-si exploateze creativ piesele. Ca producator, isi concentreaza creatiile in jurul unor elemente vocale si percusive intunecate, stranii, ce caracterizeaza stilul sau intrigant si provocator.

JPLS aka Jeremy Jacobs debuteaza in 2006 la acelasi label, cu compilatia min2MAX, urmata de <<12 Program>> ce a devenit celebru fiind cel mai minimal sound din istoria M_nus. Un an mai tarziu, JPLS lanseaza albumul sau de debut Twilite. Cele 10 piese ale sale se inscriu in acelasi tipar abstract, original, 100% minimalist.

In deschidere mixeaza Sebo si Herodot. Pretul intrarii este de 20 lei pana in ora 12.00 si 30 lei dupa aceasta ora.

Deja se discuta evenimentul pe Forumul BF, AICI.



Popup detector