Vinerea aceasta - dans cu Todd Terje

01 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vinerea aceasta, 3 octombrie, maestrul disco Todd Terje mixeaza in Cabaret Voltaire din Bucuresti. Cine nu a prins seria de evenimente facute de Tom & co acolo, Cabaret-ul il gasiti pe strada Glodeni, in Floreasca.

La 27 de ani, norvegianul Todd Terje se poate lauda cu o cariera de producator destul de bogata. Todd marturiseste ca muzica lui este o combinatie destul de ciudata. "Imi plac efectele prostesti, percutiile, insa imi place si efectul de spatiu si dub, in muzica mea".

Colectia sa de discuri se ridica la peste 10 mii de exemplare. Este din Norvegia si spune ca in Oslo, Christina Aguilera nu mai este atat de ceruta cum era odata. A remixat destul la viata lui, iar daca ar fi sa-l incadram intr-un stil muzical, cel mai bine i-ar sta probabil la categoria disco.

Daca va intrebati de ce evenimentele cu adevarat misto se petrec in locuri usor indoielnice la prima vedere, Tom Wilson are argumente destul de solide. Cabaret Voltaire nu isi propune sa plictiseasca sau sa educe publicul, si se adreseaza unui public care gusta muzica techno, house, dar si curente precum italo sau disco. "Este cu siguranta altceva decat ceea ce se aude de obicei in Bucuresti, asta si datorita naturei conservatoare a cluburilor de aici".

Asadar, vinerea aceasta avem dans cu Todd Terje. Asculta un mix Todd Terje AICI.


Popup detector