Villalobos este dependent de orasul Berlin

25 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Ricardo Villalobos este de parere ca orasul Berlin este locul ideal in care ar vrea sa traiasca si spera sa dezvolte aici o scena clubbing aparte. El mai crede ca in Berlin, indiferent daca te cunosti sau nu cu ceilalti, artistii vor incepe sa lucreze impreuna, idee pe care si el doreste sa o concretizeze.

"Este important sa pui clubbing-ul in miscare in Berlin, sa ne dezvoltam propria scena; sunt atat de multi muzicieni incredibili aici care vor incepe sa se ridice" precizeaza Ricardo Villalobos intr-un comunicat de presa pentru Fabric London. "Noi mergem cu totii la aceleasi petreceri, ascultam cam aceeasi muzica, dansam cam pe aceeasi muzica; toti vom forma un tot unitar, vom lucra impreuna si vom crea ceva fertil si interesant. Richie este aici, Thomas Melchior, Baby Ford este aici o data la trei saptamani, Luciano vine des."

Berlinul este un oras mare, singurul oras pe care germanii il au. "Este foarte, foarte frumos, si este ieftin sa ai un apartament. Vreau sa fiu aici mai mult timp, sa calatoresc mai rar, chiar vreau sa fiu aici (in Berlin)."


Popup detector