Video - Raresh a mixat pentru a doua oara la Time Warp

08 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Unul din membrii RPR Soundsystem, Raresh, a mixat weekendul trecut la editia 2008 a festivalului german Time Warp. DJ-ul roman a fost prezent la etajul al treilea, alaturi de artisti ca Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Tiefschwarz, Magda si altii. Raresh ne povesteste cum a fost.

"A fost extraordinar de plin! Nu stiu exact, dar cred ca erau peste 15.000 de oameni, veniti din toate colturile lumii", spune Raresh pentru Beat Factor. A mixat aproximativ doua ore, duminica la pranz (de la 12.00 la 02.00).

Este pentru a doua oara cand Raresh participa la festivalul Time Warp. Anul acesta, editia din Mannheim a Time Warp-ului s-a desfasurat in perioada 29 martie - 5 aprilie, pentru o gama de evenimente inovative si concerte in cele mai spectaculoase locatii pe care le ofera orasul. Punctul culminant a fost seara de 5 aprilie.

"Am fost ceva mai emotionat decat anul trecut, pentru ca sala a fost mai mare, mult mai multa lume, insa totul a iesit foarte bine; conform planului, cum s-ar zice. Oricum, in fiecare an la Time Warp este o atmosfera aparte".

Raresh a mixat alaturi de Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Tiefschwarz, Karotte, Marco Carola, Magda, Manon, Federico Molinari si Nekes.

photo credits: Dusterio









Popup detector