Video: Tom Boxer feat. Jay - A Beautiful Day

02 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Tom Boxer a filmat recent noul videoclip pentru piesa 'A Beatiful Day', un featuring Jay. Jay era cunoscut sub numele de EX-IT in anii '90, cand a lansat numeroase hituri alaturi de nume precum Magic Affair, Culture beat, 2-Unlimited, Captain Jack sau Daisy Dee. Scenariul videoclipului a impus o locatie calda si insorita, echipa de productie impreuna cu Tom optand, fara vreo urma de ezitare, pentru Spania.

Cosmin face muzica de ani buni, a inceput cu rock-ul si a trecut apoi prin mai multe stiluri. A lucrat ca DJ la mai multe posturi de radio. Din 2000, si-a mutat locul de munca la Londra, unde a prestat ca DJ si audio-producer la Plastik Fantastik. Tot atunci, a inceput sa mixeze in cluburile londoneze, dar si in cadrul unor petreceri private.

Numele de Tom Boxer l-a luat in timp ce lucra in Londra, la Club Malibu Stacey. "Am lucrat cativa ani in radio, atat ca DJ cat si pe productie, dar am renuntat pentru ca am inceput sa compun si sa produc muzica, explica Tom.

Prin 2004, s-a intors pentru o perioada in Rominia si a lansat albumul Caciula p-o ureche. A colaborat cu multi artisti si a initiat mai multe proiecte, printre care si Jamaica. Insa aparitiile sale pe piata muzicala romaneasca erau destul de rare, cam o data pe an.





Nu acelasi lucru se intampla si la petrecerile private londoneze, de unde si-a castigat si denumirea de DJ-ul celebritatilor. Datorita unor prieteni comuni, am ajuns sa mixez la petreceri private, unde am intalnit cateva celebritati ca David si Victoria Beckham si Jamiroquai. Am mixat pentru Mike Tyson pe iahtul acestuia cat a stat n Romania. Am ramas prieten si, din cand in cand, am ocazia sa ma intalnesc cu unii dintre ei si ss petrecem.

Via VibeFM.ro


Popup detector