Video: Cine este Monici?

28 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Video: Cine este Monici?
TAGS:
monici  monica  chestionabil 

Monici este Monica Jitaru, dar daca nu ai auzit pana acum de ea, nu e problema: afli acum. Doua gig-uri oficiale in clubul Studio Martin (dintre care un opening pentru Ellen Allien - poze aici), un gig oficial in Control (cu In Flagranti in rolurile principale), un blog, si (probabil) un background muzical solid.


"Ascult pentru mine si pentru altii muzica reciclata, aparti­nand generatiilor trecute, ori productii extrem de recente, valuri tem­­­porare si contempo­ra­ne. Stradania cu care un DJ teoretic isi prega­tes­te prestatia nu are nimic de-a face cu mine. In fond nu expun decat ce as­cult in fiecare zi, la fel cum o fac de ceva ani incoace. La 23 de ani, dom­ni­soara fiind, imi asum cu drag in fata tuturor pasiunea pentru mu­zi­ca. De niciunde, fara repere intr-un trecut in care as fi putut studia vreun in­stru­ment, de exemplu. Stil: balearic, cosmic, nu-disco with a minimal touch", spune Monici pentru Time Out Bucuresti.




Cine a auzit de Monici dar nu a vazut-o live, sau a vazut-o live de la departare si nu stie cum arata de aproape, sau a vazut-o in poze si nu seamana cu Monici cea live, puteti urmari mai jos un interviu acordat MTV.


Popup detector