Vibe FM va transmite live si in exclusivitate 'A State Of Trance - 400'

20 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Este una dintre invitatiile pe care nu o poti trata cu un refuz! Este genul de experiment pe care-l traiesti LIVE, timp de noua ore. Fii alaturi de Armin van Buuren si headlineri stelari pentru a celebra editia cu numarul 400 a show-ului sau radio, A State Of Trance.

Opt ani de la difuzarea primului episod, acest spectacol a crescut atat de mult, incat e greu de inteles si explicat - 30 de milioane de ascultatori in intreaga lume. Clar lucru, episodul 400 va fi sarbatorit la scara mare! Ascultatorii si fanii lui Armin vor avea posibilitatea de a experimenta show-ul LIVE. Acesta va avea loc in trei tari diferite si va dura 72 de ore!

Prima transmisiune live va avea loc pe data de 16 aprilie 2009, din clubul Butan, Germania. Cea de-a doua, din 17 aprilie, se va derula in Marea Britanie, Birmingham @ Club Air, iar ultima serie de evenimente va avea loc in Olanda, in cel mai selesct club din Rotterdam - The Maassilo! Armin van Buuren va fi prezent in fiecare dintre aceste locatii.

Aceste trei zile vor reprezenta esenta a ceea ce inseamna A State Of Trance - un show international. Cu aceasta ocazie, van Buuren a solicitat din partea fanilor sai sa-si voteze DJ-ii preferati, pentru ca editia 400 dei ASOT, sa fie un party total!!!

VIBE FM va transmite LIVE evenimentul care deschide seria celor trei zile in care muzica electronica este celebrata la nivel universal:
Joi 16 aprilie transmisiune LIVE din Club Butan, Wuppertal (Germania), in exclusivitate pe VIBE FM.



Joi, 16 aprilie 2009 // Club Butan, Wuppertal (DE) // 20.00 06.00 hrs
Line UP - Armin van Buuren, Gareth Emery, Roger Shah, Daniel Kandi, Myon & Shane 54, Sied van Riel, Super8 & Tab, Duderstadt
Arnej

Vineri, 17 aprilie 2009 // Club Air, Birmingham (UK) // 21:30 06:00 hrs
Line UP - Armin van Buuren, Markus Schulz, Gareth Emery, Daniel Kandi, Simon Patterson, Sied van Riel, Arnej

Sambata, 18 aprilie // Maassilo, Rotterdam (NL) // 22:00 06:00 hrs
A STATE OF TRANCE AREA: Armin van Buuren, Gareth Emery, Aly & Fila, Daniel Kandi, Simon Patterson, Sied van Riel, Mr. Sam

A STATE OF TRANCE AREA 2: Richard Durand, Roger Shah, Cosmic Gate, Nitrous Oxide, Ronski Speed


Popup detector