Vibe FM este lider de audienta pe segmentul radio-urilor de nisa

05 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Conform ultimelor date de audienta, Vibe FM este lider de piata in randul consumatorilor de muzica electronica din Romania. Postul de radio Vibe FM inregistreaza zilnic o audienta medie de peste 61 de mii de oameni, in Bucuresti, in timp ce concurentii directi One FM si Pro FM Dance inregistreaza o medie de 23,7 mii respectiv 6,3 mii.

Cercetarile de piata s-au derulat in perioada septembrie - decembrie 2008. Pe site-ul oficial al postului de radio, www.vibefm.ro, suntem informati ca succesul a fost posibil datorita politicii muzicale a postului, dar si a aplicarii conceptului: Detaliul face diferenta. Vibe FM s-a implicat alaturi de label-uri cunoscute din intreaga lume, in promovarea diferitelor productii muzicale.

Mai mult decat atat, Vibe FM a lansat in exclusivitate piese dance care si-au demonstrat potentialul de hit-uri in randul ascultatorilor romani. Vibe FM tine sa multumeasca ascultatorilor pentru uriasul suport acordat.

Va reamintim ca emisiunea BeatFactor Sessions poate fi ascultata in fiecare joi noapte, de la ora 00.00 la ora 01.00, doar la Vibe FM.


Popup detector