Vibe FM - The Dance Floor Radio - un nou post de radio FM din 7 aprilie

04 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cea mai tanara retea de radio din Romania este gata sa aduca basii si beatul in viata ascultatorilor de radio. Vibe FM The Dance Floor Radio - se lanseaza oficial luni, 7 aprilie 2008, in Bucuresti si in alte 7 orase.


"Vibe FM The Dance Floor Radio este gata sa devina cel mai tare radio dance din Romania. Avem viata, avem suflet, avem super energie, suntem tineri, o ardem la toate super party-urile de weekend, stim toate cluburile tari din tara, avem gasca si ne place viata. Asta e Vibe FM, astia sunt si ascultatorii nostri. 15 22 de ani, trendsetteri, cool si pusi pe distractie. Cu un super positive vibe, spune Manuel Dinculescu, director de programe Radio 21 si Vibe FM.

Gasca de la Vibe FM The Dance Floor Radio ii aduna la un loc pe Vali Barbulescu, Optick, DJ Allen, DJ Andi, Liviu Hodor, Christian Green, Vika Jigulina si Camelia Chenciu, alaturi de Roger Sanchez, Paul Oakenfold, Tiesto, Dominic Minelli si Leo Coosto, plus show-urile Dance Department si Ministry of Sound si mixurile de la Proton Radio USA.

Vibe FM incepe ziua cu Vibe UP, matinalul facut de Vali Barbulescu, continua cu 8 ore de hituri Vibe fara oprire, apoi cu Request 629 cu DJ Andi si Liviu Hodor si apoi din nou cu ore nesfarsite de mixuri, DJ, hituri si iar mixuri. Iar Vibe Agenda si Party Agenda sunt la curent cu tot ce misca in materie de distractie, party-uri, cluburi si muzica in Bucuresti si in tara.

Vocea jingle-urilor Vibe FM este a lui Dave Foxx, legenda vie a radio-ului american, voice over-ul si producatorul de la Z100 cel mai tare radio din New York. Vocile au fost inregistrate la New York si procesate in Romania de Avi de la Activ, care este si producator Radio 21 si Vibe FM.

De luni, 7 aprilie, Bucurestiul (pe 92,1 FM) va vibra la unison alaturi de Bacau (90,6 FM), Botosani (106,3 FM), Buzau (102,7 FM), Onesti (91,1 FM), Piatra Neamt (107,2 FM), Tulcea (90,2 FM) si Zimnicea (96,1), orasele in care Vibe FM isi trimite vibratiile.

Vibe FM este cea de-a doua retea de radio detinuta de SC Radio XXI SRL, alaturi de Radio 21, si s-a format dintr-o parte a licentelor achizitionate anul trecut de la Radio Deea.


Popup detector