Vedetele plang moartea lui Michael Jackson

26 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Industria muzicala se afla in stare de soc dupa aflarea vestii potrivit careia Regel muzicii pop – Michael Jackson -, a decedat la varsta de 50 de ani in urma unui aparent atac de cord.


Decesul a fost pronuntat la ora 2:26 pm la Ronald Reagan UCLA Medical Center, situat in apropierea resedintei sale din Holmby Hills. "Este o zi trista pentru noi. Copiii sunt socati, insa se simt bine”, a declarat Frank DiLeo – managerul artistului. Vestea disparitiei lui Michael Jackson a picat ca o bomba in Statele Unite, fiind cel de-al doilea deces important intr-o perioada scurta de timp, dupa Farrah Fawcett.


Madonna – "Nu pot sa ma opresc din plans”

Imediat, vedetele si-au exprimat regretul fata de aceasta tragica disparitie.

"Nu pot sa ma opresc din plans. Intotdeauna l-am admirat pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari oameni. Muzica lui va trai pentru totdeauna. Sunt alaturi de cei trei copii si de familie.

Dumnezeu sa-l odihneasca”, a declarat Madonna pentru revista People.


Iata si alte declaratii ale starurilor:


Lisa Marie Presley (fosta sotie) – "Sunt trista si confuza. Inima mea e franta cu gandul la copiii lui, care au insemnat totul pentru el. Este o pierdere uriasa”.


Brooke Shields - "Nu pot sa-mi exprim tristetea pentru pierderea unui prieten adevarat”.


Quincy Jones - "Sunt devastat de aceasta veste tragica si neateptata. Nu am cuvinte”.


Cher - "Traiesc un milion de reactii. Cand ma gandesc la el, vad un tanar, acel copil pe care l-am cunoscut. Era un tanar optimist si adorabil”.


Jane Fonda - "Sunt socata. Prietenul meu Michael Jackson a murit. A trait langa mine timp de o saptamana dupa Thriller”.


Britney Spears - "Asteptam cu nerabdare show-ul lui de la Londra. A fost o sursa de inspiratie pentru cariera mea. Sunt devastata de aceasta stire”.


BestMusic.ro


Popup detector