Vali Barbulescu tine primul lui seminar de fotografie cu tema 'Portret Fashion'

13 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Luni, 17 noiembrie, ncepnd cu ora 17.00, Dj-ul Vali Barbulescu sustine primul lui seminar de fotografie, cu tema Potret fashion la sediul celui mai cunoscut magazin de profil din tara, f64. Menirea acestui seminar este de a aduce mpreuna fotografi de fashion, care şi vor mpartaşi din trucurile folosite n realizarea fotografiilor portret de fashion.

Toti cei interesati sa participe la acest eveniment, se pot nscrie trimitnd doua fotografii la portret@f64.ro. Dintre aceştia, vor fi selectati 30. Nu exista costuri de participare.

Vali este la prima experienta de genul aceasta, dupa ce a capatat pasiunea pentru fotografie n urma cu 3 ani. Deşi este autodidact si nu a urmat vreun curs de fotografie, Vali BARBULESCU a dovedit ca este un adevarat artist fotograf si a realizat editoriale n unele din cele mai bune reviste glossy din Romnia: In Style, FHM, Maxim, Eve, etc.

Despre pasiunea sa pentru arta fotografica, Vali Barbulescu a declarat: Fotografia este ceva care necesita foarte multa daruire, dar n schimb, te rasplateşte nzecit. Am ales tema Portret Fashion pentru acest seminar, pentru ca asta mi place cel mai mult sa fac. Delia, iubita mea, este cea care ma inspira cel mai mult şi a fost protagonista celor mai reuşite fotografii ale mele. La nceput, organizam cte o sedinta foto ad-hoc cu ea ori de cte ori mi cumparam un aparat, un obiectiv nou, etc. Consider ca n arta fotografica experimentele te ajuta cel mai mult sa evoluezi.

Vali Barbulescu are propriul sau studio foto, care a necesitat o investitie destul de mare, o parte din aparatura fiind achizitionata chiar de artist de la cel mai renumit magazin de specialitate din lume, B&H din New York.


Popup detector