VIDEO: Vezi cel mai nou videoclip semnat Ferry Corsten

19 Mai 2009 Saint BeatFactor

Ferry Corsten si-a lansat cel de-al treilea album al carierei in luna noiembrie, iar materialul include si single-ul ‘We Belong’, piesa pentru care artistul a lansat si un videoclip. Ferry Corsten a testat reactia publicului in ultimul si s-a declarat extrem de incantat de ultimul sau album.

Ferry continua astfel seria de albume incoronate de succes, Twice In A Blue Moon fiind foarte apreciat de catre fani inca de la lansare. In luna februarie, Ferry a lansat impreuna cu Betsie Larkin si videoclipul piesei 'Made of Love', insa fanii i-au reproseaza artistului ca noul clip nu reflecta mesajul piesei indeajuns si ca exista o asemanare izbitoare cu videoclipul piesei 'In and Aut of Love', semnata Armin van Buuren ft. Sharon den Adel.

Inca din luna iulie 2007, DJ-ul si producatorul olandez Ferry Corsten este gazda propriului show radio, "Corsten's Countdown". Un show saptamanal, care aduce la finalul fiecarei luni un chart cu cele mai bune piese dance, alese de ascultatori.

Corsten's Countdown a ajuns la editia 100 si se va putea asculta in exclusivitate la Vibe FM, luni, 1 iunie 2009, de la ora 23.00!

Ferry Corsten feat. Maria Nayler - We Belong


Popup detector