VIDEO: Tracklist-ul si preview-ul noului album ATB

02 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

VIDEO: Tracklist-ul si preview-ul noului album ATB
TAGS:
clubbing  ATB 
Dupa cum va anuntam si AICI, ATB isi va lansa pe data de 1 mai la Kontor Records, un nou album de studio intitulat Future Memories. Artistul german a tinut sa dea detalii despre piesele noului album, stilul in care au fost produse, dar si despre colaborarile care vor pot fi auzite pe Future Memories.

"Pot mentiona faptul ca am decis ca noul album sa fie promovat intr-un mod neconventional. Vor fi lansate trei piese, in acelasi timp, piese care vor promova albumul. Asta inseamna ca nu va exista acea modalitate invechita si plictisitoare de genul single de debut. Am decis sa lansez si cele trei videoclip-uri pentru piesele alese. O sa dezvalui numele a doua dintre cele trei piese care vor promova simultan albumul What About Us si L.A.Nights. Cea de-a treia piesa va fi o surpriza declara ATB.

Va pot spune ca veti fi surprinsi! Cred ca nu este exagerat sa va spun ca am gasit o noua metoda pentru a prezenta muzica elecronica melodica. Am experimentat cu noi sunete si beat-uri. Sunt plictisit sa ascult aceleasi beat-uri in muzica electronica, in special in muzica trance in acest moment, asa ca am gasit o solutie sa produc muzica trance intr-un stil diferit si fresh! Inca o data veti fi surprinsi! Zilele beat-urilor plictisitoare sunt numarate!



Tracklist:

CD1

01. L.A.Nights
02. What about us
03. Swept Away
04. A new day
05. My everything
06. Summervibes with 9PM
07. Gravity
08. pres. Josh Gallahan - Luminescence
09. pres. Flanders - Behind
10. Future memories
11. Still here
12. My Saving Grace
13. Terra260273
14. pres. Jades - Communicate

CD2

01. Talismanic
02. Missing
03. Horizon
04. Voices
05. pres. Flanders- Behind (atb..s ambient mix)
06. pres. Apple&Stone - Authentic Reaction
07. Careless
08. Twilight
09. Listen to me
10. Living life over
11. Silent meaning
12. Malibu Road


Popup detector