VIDEO: Suie Paparude - Nu te mai saturi de noi

16 Noiembrie 2012 romania bestmusic Best Music

VIDEO: Suie Paparude - Nu te mai saturi de noi
TAGS:
Suie Paparude 

Suie Paparude revin cu un nou single in care rememoreaza istoria trupei si pe care il dedica fanilor care au fost alaturi de el de atatia ani. "Nu te mai saturi de noi" a pornit de la un mesaj postat pe wall-ul Facebook al trupei Suie Paparude: "Nu ma mai satur de voi".


"Un concert reusit, o sala plina, un mesaj de sustinere - pentru noi sunt miracole si le percepem inca astfel, la fel ca in primele zile ale trupei, cand nu aveam mai mult de 3 oameni in sala. Emotiile sunt aceleasi, iar noi, practic neschimbati in placerea de a face muzica. "Nu te mai saturi de noi" exprima bucuria ca publicul e alaturi de noi si apreciaza ceea ce facem. De aceea, am ales sa facem videoclipul in concert, pentru ca, la concertele Suie, publicul este partener si, totodata, membru al trupei noastre" spun cei de la Suie Paparude


"Versul din piesa proaspat lansata "Tu ne-ai adus aici, asa ca mai departe du-ne" arata, practic, trecutul Suie Paparude si ne arata noua, in acelasi timp, drumul spre viitor, impreuna avand o pasiune comuna: muzica" adauga membrii trupei.


Noul album Suie Paparude se va lansa in 2013.



Video credits:

regizor: Matei-Alexandru Mocanu

camera: Radu Voinea

editor: Rodi Cotenescu

asistent regie: Mihai Chirila

grading si SFX: Sorin Baican @ Studioset.tv


Popup detector