VIDEO: Presedintele Sloveniei il sustine pe Umek in DJ Mag Top 100

24 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

VIDEO: Presedintele Sloveniei il sustine pe Umek in DJ Mag Top 100
TAGS:
Umek  dj mag  dj mag top 100 

In timp ce in Romania se demit presedinti, iar toata situatia devine atat de tensionata incat pur si simplu te fura somnul in fotoliu, pe bicicleta, in timp ce faci sex sau chiar in holul blocului (din cauza plictiselii), presedintele Sloveniei isi sustine conationalii in cursa pentru cel mai bun (popular adica) DJ in cadrul prestigiosului DJ Mag Top 100 - asta daca mai poate fi vorba despre prestigiu.


Votarea pentru cei mai populari DJi in cadrul traditionalului top 100 organizat anual de catre publicatia britanica DJ Magazine a inceput pe 27 iunie 2012 si se va incheia pe 29 august. In acest an, votarea se realizeaza in cadrul unei aplicatii dedicate canalului de social media Facebook. Trebuie doar sa intri AICI, te loghezi cu datele tale (sau ale catelului tau), alegi 5 DJi la intamplare (sau daca nu sunt, inventeaza cinci nume), mai dai un click pe submit si te-ai rezolvat. Dupa rezultatele din ultimii ani, ne este din ce in ce mai clar ca votatul in DJ Mag e cam ca votatul presedintelui Romaniei, doar ca se intampla ceva mai des.


Revenind la stirea in cauza, mai jos puteti viziona un scurt filmulet cu presedintele Sloveniei Dr Danilo Turk (nu avem informatii conform carora ar fi plagiat in teza pentru doctorat), care il sustine pe Umek si Kanzyani, precum si alti 3 DJi sloveni.



De unde vine si intrebarea zilei: Crin Antonescu oare ce DJi roman sustine?






Ce DJi sustine Crin Antonescu in Dj Mag?


Adrian Eftimie


Pagal


Optick









Popup detector