VIDEO: Moodymann la Red Bull Music Academy

09 Martie 2010 Create It BeatFactor

Moodyman a fost prezent anul acesta la Red Bull Music Academy si a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre tot ce inseamna muzica techno, atitudinea Detroit, si in general muzica electronica.

RBMA are un talent aparte de a invita pe canapelele cozy cei mai respectati artisti de muzica electronica, iar anul acesta Moodymann a fost in centrul atentiei, atat ca muzician si DJ, cat si ca un fel de cobai pentru un hair-stilist.


Cu o imagine a la Jimi Hendrix, Kenny Dixon Jr. este foarte ferm in pareri, si le exprima intr-un mod foarte liberal: "MPC's are my bitched and hoes", explica acestuia lui Benji B de la Radio One, in timp ce doamnele ii aranjau podoaba capilara.


Acesta impartaseste gandurile sale cu publicul despre viniluri, si spune ca "vreti ca oamenii sa cumpere viniluri, dar voi promovati laptopurile. A record may skip and pop but that bitch keeps playing, a laptop just shuts down!" a punctat foarte ferm KDJ.


Moodymann este recunoscut pentru timiditatea fata de presa si de obicei refuza sa participe la interviuri, insa dupa ce a mixat la ROller Skate jam organizat de RBMA acesta a acceptat sa acorde un astfel de interviu.


Asadar, decat sa mai cititi prezentarile noastre plicticoase, mai bine il ascultati pe om direct:


Red Bull Music Academy - Moodymann



Popup detector