VIDEO: Michael Jackson si Patrick Swayze, readusi la viata in "South Park"

12 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Serialul de animatie "South Park" genereaza noi controverse cu un episod intitulat "Dead Celebrities", in care readuce la viata celebritati decedate recent, cum ar fi Michael Jackson, Farrah Fawcett, Patrick Swayze si David Carradine, informeaza blogul Media Monkey al Media Guardian.

Serialul "South Park" este cunoscut pentru faptul ca a fortat intotdeauna limitele bunului gust si ale decentei, iar noul episod - "Dead Celebrities" - pare sa confirme reputatia pe care serialul o are in aceasta directie.

"Dead Celebrities" prezinta staruri recent decedate, precum Michael Jackson, Farrah Fawcett, Patrick Swayze, Billy Mays, David Carradine, Ed McMahon, Walter Cronkite si DJ AM, care se afla in Purgatoriu, asteptand sa mearga in Rai.

Ike este posedat de spiritul lui Jackson, fiind, insa, salvat in momentul in care Kyle, Stan, Cartman si Kenny il duc la un concurs de frumusete pentru copii.
Potrivit Thecelebritycafe.com, Ike vede celebritati care au murit recent, cum ar fi Billy Mays, Farrah Fawcett si David Carradine. Parintii il trimit la un specialist, care are misiunea sa il ajute sa scape de vedenii.

La spital, un doctor ii explica lui Ike ca fantomele pe care le vede sunt probabil suflete care se afla in Purgatoriu. Doctorul vorbeste apoi cu Billy Mays, Walter Cronkite si Michael Jackson, prin intermediul lui Ike. Michael Jackson nu crede ca este cu adevarat mort, asa ca se tine la distanta de restul starurilor decedate aflate in Purgatoriu. In cele din urma, un Michael suparat il omoara pe doctor si spiritul lui il poseda pe Ike.

Dupa ce cauta online informatii pentru a alunga spiritul lui Ike, prietenii lui afla cum sa faca acest lucru, descoperind ca Michael Jackson a vrut intotdeauna sa fie fetita, astfel incat il inscriu pe Ike la un concurs de frumusete pentru copii. Dupa ce MJ castiga competitia, spiritul lui pleaca din corpul lui Ike, care se trezeste pe scena in costum de baie, intrebandu-se cum a ajuns acolo.

In presa americana, reactiile sunt variate vizavi de acest episod. Cu toate acestea, bloggerul Perez Hilton spune ca episodul este "vulgar. Total lipsit de gust. Si ne place la nebunie!".


Sursa: mediafax.ro


Popup detector