VIDEO: Laserul Daft Punk - show inedit in Seattle

14 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

VIDEO: Laserul Daft Punk - show inedit in Seattle
TAGS:
Daft Punk  clubbing  VJ 

De-a lungul carierei lor, cei doi artisti francezi de la Daft Punk au devenit celebrii nu numai pentru muzica, dar si pentru animatia rock-opera ‘Interstella 5555’, a carei coloane sonore a fost chiar albumul lansat de Daft Punk in 2001, ‘Discovery’.

Ultimul lor turneu mondial a fost cel mai apreciat de catre fani, si va ramane cunoscut mai ales pentru spectacolul extravagant de lumini si pentru giganta piramida.

Pacific Science Center si renumitii sai artisti ai laserelor, au continuat traditia cu propriul artwork, iar rezultatul nici nu putea sa fie mai bun. Laserul Daft Punk s-a deschis in Seattle Laser Dome pe data de 2 aprilie, iar show-ul a fost unul incendiar, deoarece laserele au acoperit intreaga cladire. Realizarea acestuia a durat mai mult de sase luni.

“Toate informatiile stranse de-a lungul timpului ne sugereau ca lumea vrea sa vada Daft Punk. Era timpul pentru un laser Daft Punk. Realizam spectacole laser de atata timp incat am inceput sa simtim proiectiile. Asta am incercat sa producem si la Dome, ca lumea sa asculte si sa vada ce asculta.” declara John Borcherding, coordonatorul echipei.





Laser Daft Punk - Television Rules the Nation from The Spectator on Vimeo.





Laser Daft Punk - Digital Love from The Spectator on Vimeo.


Popup detector