VIDEO: Interviu cu Dixon, Henrik Schwarz si Ame

27 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Dixon, Henrik Schwarz si Ame s-au reunit inca o data si au lansat pe data de 23 februarie, noua compilatie BBE The Grandfather Paradox, material ce trateaza din perspectiva celor trei artisti, legatura dintre minimal techno-ul de astazi si minimalul clasic al anilor 90.


Intr-un comunicat de presa, cei patru povestesc cum a luat nastere proiectul, declarand ca "am avut in cap ideea unui mix-CD de colectie care sa contina cele mai bune piese minimal-techno ai anilor 90 si sound-ul artistilor care ne-au inspirat precum, Dan Bell, Plastikman, Pansonic si Mike Ink, sa numesc doar cativa"


Intitulata The Grandfather Paradox: A Journey Through 50 Years of Minimalistic Music, colectia vine pe doua discuri, primul dintre ele mixat de cei patru, continand 18 piese. Pentru DJ-ii care vor sa incerce sa mixeze piesele, artistii au produs si un al doilea disc unde 10 dintre melodiile primului disc sunt nemixate.


La sedinta foto realizata special pentru lansarea compilatiei The Grandfather Paradox, Henrik Schwarz, Ame si Dixon au vorbit despre sursa inspiratiei si despre asteptarile pe care le au in privinta noului album.



Popup detector