VIDEO: 20 de interviuri de la 10 Days Off - Richie Hawtin, DJ Hell, Trentemoller

31 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Legendarul festival 10 Days Off a avut loc in Ghent din Belgia, incepand cu data de 17 iulie, timp de 10 zile, si a celebrat toate stilurile de muzica electronica inventate si neinventate inca.

Line-up-ul din acest an i-a inclus pe Ben Klock, Nathan Fake, Carl Craig, The Subs, Mark Farina, DJ Hell, Benga, Gaslamp Killa si Richie Hawtin. In 1995, festivalul se numea Ten Days of Techno si de atunci a atras privirile a milioane de iubitori ai muzicii electronice din intreaga lume. In 2008 aproximativ 40.000 de oameni au luat parte la eveniment, iar in acest an se asteapta o crestere substantiala a publicului. Raporturile oficiale ale audientei participante in 2009 vor fi facute publice saptamana viitoare.

Portalul Djsounds a realizat in fiecare zi cate un video de la eveniment, acestea cuprinzand interviuri, filmari de la concerte si multe altele. Vezi toate cele 10 clipuri mai jos.

Mr Magnetik, Slagsmalsklubben, Mark Farina, Massimo Dacosta, Red D, Axel de la Jazzanova, Ben Klock, Dave Cop, Joris Voorn, Miss Kitten, Nathan Fake, Paul Britschitsch, Root Knox, The Hacker, Jesse Rose, DJ Hell, Ruede Hagelstein, Matias Aguayo, Benga, Leila, MVSC, Gaslamp Killer, N.A.S.A., Hercules and Love Affair, Trentemoller si Richie Hawtin sunt doar cativa dintre artistii pe care ii puteti urmari mai jos.













Popup detector