Underworld invitati la festivalul rock Pentaport

24 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Duo-ul electro britanic Underworld va performa in Korea pentru prima data in acest weekend, ca headlineri la mult asteptatul festival Pentaport Rock Festival. Ca grup electro, Underworld ar putea parea cam nepotriviti pe scena unui festival de rock asemenea Pentaport-ului, dar sunt pregatiti sa faca o impresie foarte buna cu live-actul pregatit special pentru eveniment.

Underworld inseamna Karl Hyde si Rick Smith si sunt cel mai bine cunoscuti pentru piesa Born Slippy, care in 1996 a fost inclusa in filmul Trainspotting. Intr-un interviu online, cei doi au recunoscut ca succesul de care a beneficiat piesa i-a facut mandri ca au contribuit la ceva, ce a adus bucurie in sufletele multor oameni.

Muzica lor a fost inclusa in mai multe filme, in special cele ale regizorilor britanici, precum Trainspotting sau Sunshine. Pe vremea cand Underworld a iesit din anonimat prin anii 90, muzica electronica era intr-o evolutie continua. Acum a explodat in intreaga lume si de aceea se apeleaza foarte mult la noi.

Anul trecut, Underworld a lansat cel de-al 7-lea album intitulat Oblivion with Bells, unde se gaseste si single-ul Crocodile. Cei doi produc muzica noua in fara oprire, iar pe site-ul www.underworldlive.com le dau fanilor sansa sa asculte noile productii neterminate inca.


Popup detector