Underground Resistance nu mai e asa underground

17 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Daca e un singur lucru pentru care Underground Resistance e cunoscut, pe langa fascinanta dedicatie pentru techno, atunci e vorba despre refuzul lor constant de a iesi in mainstream. Prin urmare, este cel putin straniu ca de acum, pot fi cumparate de pe eBay discurile "UR DJ only".

Privita ca "licitatia techno a decadei", aceste discuri, care contin cinci piese de la DJ Rolando, UR, Mad Mikle si Drexciya au fost imprimate pe viniluri rosii, verzi si albastre si nu au fost niciodata de vanzare. Erau produse doar pentru Underground Resistance, iar pe discuri era scris: "For UR DJ Assault Use Only. This record is for Underground Resistance DJs only and will never be sold to the public."

Conform ITM, aceste discuri sunt disponibile pe eBay, cu un pret de pornire de 500 de lire, sau "buy it now" la 2000 de lire. Trebuie sa fii cu adevarat dedicat muzicii techno sau un colectionar impatimit pentru a lua macar in calcul o astfel de schizitie.


Mai este si o latura morala a intregii povestii, si anume ca cineva poate cheltui pe un disc cat castiga un locuitor al Detroit-ului intr-o luna, disc produs de un colectiv care militeaza pentru reinvestitia in locul din care au pornit, si protejarea spiritului muzicii pe care au creat-o.

Discul verde, rosu (care inca nu este disponibil pe eBay) si discul albastru, mai exact copii ale acestor viniluri se pot gasi de cumparat in Olanda.


O avea legatura cu deja cunoscuta colaborare Olanda/Detroit? Oare Mad Mike & gasca au ramas fara bani? A decis Rolando ca poate undergroundul nu e chiar asa mare scofala si vrea o vacanta de lux cu familia si copii? The world is going mad...


Popup detector