Un supermarket din Spania a primit 25kg de cocaina

06 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

O banda de traficanti de droguri a dat rateul secolului. Acestia au ascuns nu mai putin de 25 de kilograme de cocaina intr-un transport de banane, care surprinzator, a ajuns intr-un supermarket din Spania.

Potrivit inthemix.com, angajatii supermarketului au ramas stupediati cand au descoperit o multime de pachete care contineau cocaina, ascunse intr-un enorm container de banane tropicale verzi.

Politia a fost alertata de supraveghetorii supermarketului, iar pachetele de cocaina au fost confiscate. "Doua sau trei masini de politie au ajuns la supermarket si s-au dus direct la banane", a declarat un angajat, in mod evident socat de intreaga scena. "Au trantit bananele pe masa si au inceput sa le... "snifaie", a mai povestit acesta.

Acum ca politia a reusit sa invinga raul si sa captureze marfa, nu ne gandim decat la ce alte minunatii tehnologice mai au traficantii spanioli in maneca. Poate vor pune pastile de ecstasy in loc de seminte de pepene, sau poate vor distribui sticle de coca, cola, impreuna cu liniute complementare de coca, nu cola. In orice caz, daca mirositi banane ciudate zilele astea, stiti cauza.


Popup detector