Un nou remix de la The Gemini Brothers

19 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Pe data de 26 Septembrie 2011 va iesi pe piata un nou release "Mustbeat Crew - The Feedback EP" la care si The Gemini Bros vor avea un remix (fresh edit).


The Gemini Brothers are remixing the song with great talent and sound. Amazing breaks and melodies to stuck you on the groove!" anunta site-ul oficial al label-ului Timewarp Music Greece.


Timewarp Music este unul dintre primele label-uri din Europa care imbina elemente de nufunk breaks, nudisco beats si nujazz grooves, iar Basement Freaks, Timewarp Inc, Jayl Funk, Quincy Jointz, Trotter, Zamali sunt doar cateva nume care au lansat numeroase release-uri la aceasta casa de discuri.


Remixul a inceput sa fie deja inclus in seturile DJ-ilor de afara, o surpriza placuta venind din partea celui mai cunoscut radio underground din Budapesta, Tilos Radio, incluzand acest remix in playlist-ul lor.


Mustbeat Crew este cea mai cunoscuta trupa de nufunk / funkybreaks din Ungaria cu multi ani de activitate pe scena europeana dar si cu multe aparitii la diferite festivaluri de gen din Europa. Sunt o prezenta frecventa pe scena festivalului de la Sziget Fest iar unul dintre componentii echipei a mixat in aceasta primavara si in Cluj, Romania.


MustBeat Crew - The Feedback (The Gemini Bros fresh edit) ::: out on Timewarp Greece by The Gemini Bros


MustBeat Crew - The Feedback (EP TEASER) by Timewarp Music


Popup detector