Un nou release la Skills Records

17 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce si-au testat piesele la party-urile avute in diverse cluburi, cei doi talentati baieti dj/produceri, Robbie Jay si respectiv ReDub, au reusit sa capteze noi influente din reactiile publicului, incluzandu-le in noile productii aparute acum in cadrul unui nou E.P. intitulat "Circles".


Ep-ul, lansat tot de renumitul label Skills Records contine 3 piese noi si un remix. De data aceasta cei doi artisti s-au intors cu un sound proaspat si masiv, cu o abordare diferita fata de cea de pana acum, regasita si in activitatea lor din pupitrele cluburilor.


Noul E.P. este diferit fata de primul, de data aceasta incercand sa produca ceva nou pentru publicul din Romania urmarind desigur si standarde de calitate ridicate.


Piesa principala al E.P.-ului este numita "Circles", fiind o piesa din noul val techno combinata cu un sound progresiv care sigur va deveni o melodie de succes pentru ringul de dans din cluburi.


A doua piesa, "The Cube", este de asemenea destinata ringului de dans, apartinand aceleasi categorii precum Circles.


Piesa a treia este produsa in stilul in care v-au obisnuit pana acum Robbie Jay & ReDub, denumita "Symmetrical Line" - o piesa techno ce este de fapt o combinatie dintre soundul old school si cel de new techno.


Piesa finala este un remix al piesei "Under The Line" aparuta pe E.P.-ul anterior numit "Night Before".


Remixul castigator pentru acest E.P. a fost cel produs de catre Allexandru DM, un tanar dj/producer din Cluj, realizand un remix energic cu percutii tribale, perfect pentru ringul de dans din cluburi.


Noul E.P. a incercat sa abordeze muzica techno intr-un mod cu totul nou, cu mai multa putere si cu sunete clare, piperate cu sentimente tipic stilului acestor doi artisti.




Popup detector