Un nou festival open air in Targu - Mures

03 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Un nou festival open air in Targu - Mures
TAGS:
festival  open air 

Get Out! open air festival va avea loc in perioada 21-22 august la Sanisor, Kasano Ranch, la 10 Km de Targu Mures. Biletul pe intreg weekend-ul costa 50 de lei, iar pe seara 30 de lei si se pot cumpara de la fata locului.


Headlinerii festivalului sunt DJ-ii unguri de drum and bass Safair si Ball. Din Romania vor mixa Dudu & Tina, Mesmer, Rapala si multi altii. De la poenita propusa pe post de zona de camping, toalete si dusuri ecologice, post de prim ajutor si pana la siguranta si paza voastra si a bunurilor voastre, sunt servicii de care festivalul nu se va lipsi.


Asadar, vineri, 21 august, vor mixa Safair, Dudu & Tina, Bread & Butter, Rapala, Monk, Techline si A-Tesz & Lejoix. Sambata, 22 august, mixeaza Bal, Mesmer, Zicu, Tomasan & Acqzuel, Dex, WRK, Sauce, Addo & Dan Bazix, iar la lounge stage vor fi prezenti JTR, Sumecz, DJ Koyr, Green Ninjas, Aeromaschine si Daduwles.


Alte preturi din cadrul festivalului: Berea costa de la 3 la 5 lei. Shot-ul de 5cl. costa de la 3 la 8 lei (in functie de continut), racoritoarele costa de la 3 la 8 lei (in functie de cantitate), iar gratarul 10 lei, mici 2 lei, cabanos 3 lei.


Poze cu ferma Kasano puteti vedea mai jos:




Popup detector