Un mort si doi raniti la festivalul Exit

17 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Un mort si doi raniti la festivalul Exit
TAGS:
DJ  festival  clubbing  Exit  tragedie 
Dupa furtuna catastrofala din Cehia, care a avut loc in timpul festivalului Creamfields si dupa accidentul cu laserele din Rusia la festivalul Aquamarine, un al treilea incident s-a produs la Exit, unde o persoana a murit si alte doua au fost grav ranite.

Weekendul trecut la festivalul Exit din Serbia, o creanga s-a rupt din copac si a cazut de la 30 de metri inaltime peste doua corturi aflate in zona de camping. Organizatorii festivalului au declarat ca echipele medicale au ajuns imediat la locul incidentului, dar nu au putut sa faca nimic in cazul uneia dintre victime, o femeie in varsta de 28 de ani, numita Jelena Matic din Serbia. Aceasta a fost transportata de urgenta la spital, insa a murit la cateva ore.

Inca doua persoane de origine macedoneana au fost ranite, iar organizatorii au dat vina pe vantul puternic din noaptea de sambata. Cu trei zile inaintea accidentului, toti copacii au fost curatati de catre firme specializate, a caror datorie este sa inlature crengile uscate. Imediat dupa incident toti copacii au fost controlati, iar creanga care a cazut s-a constatat ca nu era uscata. Incidentul este rezultatul unui incident neasteptat si nu putea fi prevazut sau prevenit.

Rajko Bozic, unul dintre organizatori a declarat pentru Skrufff ca tuturor membrilor staff-ului le este greu sa se mai gandeasca la altceva decat la tragedie. A fost genul de accident care se putea intampla oricui, oriunde. Este inca greu sa vorbim despre festival. Dupa toate raporturile, a fost cel mai bun Exit de pana acum, dar nu putem fi fericiti sau satisfacuti. Este greu sa distingem sentimentele omenesti fata de profesionalism. Exit vor porni o campanie memoriala pentru strangerea de fonduri, care vor fi donate studentilor straluciti din orasul natal al Jelenei, Paracin.


Popup detector