Umek, exemplul clasic de perseverenta

02 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Umek, exemplul clasic de perseverenta
TAGS:
Umek  muzica electronica  DJ 

"Nu am avut foarte multe probleme in ce priveste lansarea mea ca producator, dar a fost foarte greu pentru mine sa accept faptul ca dupa o serie de 20 sau 30 de release-uri la case de discuri foarte mari, nimeni nu vroia sa ma bookuiasca pentru giguri, in principal pentru ca sunt un artist din ex-Iugoslavia. Dar, cand am prins o ocazia, nu i-am mai dat drumul".

Cu aceasta declaratie incepe Umek interviul pentru revista online Skrufff.com.

Daca tot l-am avut pe Umek invitat la Studio Martin weekend-ul care tocmai a trecut, BeatFactor a pescuit pentru voi acest interviu cu Umek in care vorbeste foarte deschis, si cu o oarecare nostalgie despre evolutia sa muzicala si inceputurile carierei.

Cu peste 500 de releaseuri si un turneu incredibil argumenteaza prezenta sa permanenta in Top 100 DJ Mag, Umek este exemplul perfect in ceea ce inseamna perseverenta.

"Am crezut intotdeauna ca voi avea succes ca producator si DJ si mi-am organizat intreaga viata pentru a atinge acest tel, a explicat artistul. "Am renuntat la scoala si am abandonat si cariera in sport (baschet) cand a devenit evident ca nu voi putea mentine ambele cariere in pirioare, si m-am focusat integral pe muzica", a mai spus Umek.

Un interviu pe care cel putin tinerii aspiranti ar trebui sa-l citeasca, daca nu chiar toti membrii activi ai comunitatii muzicii electronice.


Popup detector