Ultimele 300 de bilete VIP la Sensation

19 Martie 2012 Beat Factor BeatFactor

Pe 21 aprilie 2012, in premiera in Romania, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in "Ocean of White". Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell si romanii Greeg & Onuc vor face atmosfera: un singur ring de dans, peste 15 000 de oameni.

In fiecare vara, in Amsterdam, orasul natal al acestui fenomen, se lanseaza un spectacol nou, bazat pe renumitul dress-code "be part of the night, dress in white" inainte de a porni in turneu in intreaga lume. "Ocean of White” este o imersiune in translucid, intr-un univers fabulos, populat cu gigantice, uluitoare creaturi maritime, DJ, dansatori, focuri de artificii, cascade de apa, lasere si multe altele. Peste un million si jumatate de oameni din 20 de tari de pe 4 continente au participat pana acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Prinde acum unul din ultimele 300 de bilete VIP! Pachetul VIP (770 lei) include gustari si un voucher pentru consumatie la bar in valoare de bar 100 lei, ofera loc rezervat la masa, valet-parking asigurat gratuit de firma oficiala de securitate a evenimentului, precum si intrare VIP separata.


Popup detector