Ultima surpriza muzicala electronica la Peninsula 2012 - Timo Maas

14 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Dupa anuntul privind Faithless DJ set de joi seara, cu Sister Bliss, fanii muzicii electronice se pot bucura de inca o petrecere mixata de unul din cei mai cunoscuti DJi din lume la Festivalul Peninsula 2012: Timo Maas.


Germanul si-a inceput devreme cariera, la varsta de 17 ani, cand si-a cumparat primul turntable, iar in 1982 mixa deja la petrecerea unui prieten. La inceputurile anilor ’90 era membru activ al zonei rave, insa adevaratul sau succes s-a lasat asteptat inca un deceniu: piesa To Get Down, mai apoi colaborarea cu frontmanul Placebo, Brian Molko, pentru First Day, l-a propulsat in topul DJ-ilor din intreaga din lume.


Timo Maas mixeaza vineri, 24 august, in Freedom Music Arena, de la ora unu noaptea. Pentru cei care nu se vor satura joi doar cu concertele Defender, Zdob si Zdub, Republic si The Straits (in premiera pentur Romania, fostii membri Dire Straits vor canta hiturile legendarei trupe de rock) de la Main Stage sau cu setul Sister Bliss de la Kiss Terrace, de la ora 22, tot aici, va canta Byron. Trupa romaneasca de rock alternativ, care isi are numele de la vocalul sau carismatic, Dan Byron, avut primul concert pe 1 decembrie 2006, iar albumul de debut, Forbidden Drama, a fost lansat in toamna lui 2007. De atunci, baietii au mai avut doua aparitti discografice de succes si actualmente se numara printre cei mai cunoscuti si indragiti artisti din Romania.


Totodata, alaturi de cele cinci locatiile muzicale Peninsula 2012 – Main Stage, Kiss Terrace, Freedom Music Arena, Ciuc Live Music Stage si Booha Academy (care incepe petrecerea inca de miercuri seara cu Becherovka Silent Dance) - si la MIERT PUB vor avea loc in fiecare seara concerte de cover-uri ale unor tinere formatii.



Cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula se desfasoara intre 23 si 26 august. Printre artistii care vor concerta se numara Tinie Tempah (cel mai cunoscut artist hip-hop din Marea Britanie), The Straits (trupa infiintata de fostii membri Dire Straits care canta hiturile legendarei formatii de rock), cel mai iubit artist al Ungariei, Akos, Children of Bodom, Sister Bliss, ATB, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Timo Maas, Rotfront si N.O.H.A.


Biletele si abonamentele pentru Peninsula 2012 se vand in reteaua de magazine Eventim si pe www.eventim.ro. Un abonament costa 150 de lei, iar biletul de o zi - 60 de lei.


Popup detector