Ultima sansa pentru bilete B'ESTFEST la pret redus: promotia early bird" se prelungeste

22 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Vestile bune continua pentru fanii B'estFest: biletele pentru cea de-a patra editie a festivalului vor putea fi achizitionate in continuare la pret redus, promotia „early bird” urmand a fi prelungita pana pe data de 27 martie.


Astfel, cei care inca nu au profitat de promotie mai au timp pana la sfarsitul saptamanii sa-si achizitioneze biletul de festival cu 20 % reducere din pretul intreg, respectiv 95 lei pentru biletul de o zi sau 215 lei pentru abonamentul de trei zile, la care se poate adauga voucherul de camping la doar 10 lei.


B’ESTFEST se va desfasura anul acesta in perioada 1-3 iulie, intr-o noua locatie din nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere, si va dispunde de o zona generoasa de campare, dotata cu toate facilitatile. Anuntata initial pentru perioada 1-22 martie, promotia „early bird” ce ofera posibilitatea achizitionarii biletelor de festival cu 20% reducere din pretul intreg, se va prelungi pana pe data 27 martie inclusiv, ca urmare a numarului foarte mare de solicitari venite din partea fanilor.


„Promotiile tip ‚early bird’ si-au dovedit succesul la festivalurile din afara tarii, iar cu ocazia revenirii B’ESTFEST acesta initiativa a prins extraordinar de bine si la noi, numarul solicitarilor depasind chiar nivelul asteptarilor initiale. Ne bucura faptul ca publicul festivalului a fost atat entuziasmat de reintoarcerea B’ESTFEST si de schimbarea anuntata la nivel de concept si imagine.” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.


Biletele B’ESTFEST sunt disponibile pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si The Ark, la doua categorii de pret, in functie de tipul de acces oferit: biletul pentru zi valoreaza 95 lei, abonamentul de 3 zile 215 lei, iar pentru cei ce doresc si acces in camping pe durata festivalului, la abonament se va adauga si un voucher de 10 lei.


Dupa data de 27 martie, biletele vor putea fi achizitionate la pret intreg, respectiv 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping. Dupa un an de pauza, B’ESTFEST revine vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari. Artistii confirmati pana in prezent la festival sunt Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, Lamb, Pendulum, House of Pain si Haduken, mai multe detalii despre festival precum si noi confirmari urmand a fi facute publice atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe paginile oficiale de Facebook.


Popup detector