Ultima editie a festivalului WEMF este programata pe data de 18 iulie

16 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cel mai mare festival de muzica electronica al Canadei si-a programat ultima editie pe datele de 18-20 iulie. The World Electronic Music Festival (WEMF) va celebra ce-a dea 14-a si ultima editie a festivalului, printr-un format clasic si o locatie perfecta, in mijlocul pustiului.

Peste 200 de artisti din toata lumea vor fi prezenti la evenimentul outdoor. Christopher Lawrence, Max Graham, Kyau & Albert si Anabolic Frolic sunt doar cativa din DJ-I care sunt asteptati pe cele patru scene. Fanii drum & bass se vor delecta cu setul de trei ore marca Andy C, care va fi prezent pe Bassline Main Stage.

Si daca asta nu este de ajuns, WEMF ofera audientei sansa sa-si creeze propria scena. Este unul dintre lucrurile care face WEMF sa fie unic si diferit de alte festivaluri. Evenimentul va avea loc in Madawaska, Ontario si se va desfasura pe parcursul a trei zile. Chiar daca unora le va fi greu sa se desparta de acest eveniment anual atat de important, altora le va fi usor sa se gandeasca la tot ce a fost frumos in cei 14 ani de WEMF.



Popup detector