Uite Deep Dish, nu e Deep Dish

15 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Zvonurile ca Deep Dish s-au despartit sunt acum infirmate de catre Ali Dubfire (unul dintre membrii proiectului muzical) pentru portalul Inthemix.com.au, asta dupa ce anul trecut, acelasi Dubfire declara ca el si Sharam au luat-o pe cai muzicale diferite si nu mai vede in viitorul apropiat vreo noua colaborare impreuna (detalii AICI).

"Cred ca atunci cand ne vom decide sa lucram din nou impreuna la un nou material, va fi o noua era creativa Deep Dish", spune Dubfire pentru Inthemix.com.au.

Dupa ce Deep Dish au mixat la editia de anul acesta a Winter Music Conference, cei doi au inregistrat si un set pentru emisiunea Essential Mix a lui Pete Tong, de la BBC Radio 1. Cel mai probabil, la inceputul anului 2009, Sharam si Dubfire se vor reuni pentru noi piese impreuna.

"Vrem sa lucram din nou impreuna, este doar o chestiune de timp, intrucat amandoi suntem acum ocupati cu proiecte solo (...) Ne-am impartit si fanii in ultimul timp, intrucat amandoi am urmat cai muzicale complet diferite."

Dubfire mai spune ca dupa 15 ani de experienta muzicala, amandoi au ajuns la concluzia ca nu exista compromisuri in muzica, asa ca separarea lor a fost un lucru natural. Ce se va intampla cu Deep Dish? Doar cei doi membri, Sharam si Dubfire, stiu precis. "Multa lume a vrut ca separarea noastra sa fie aspra, sa se scrie in presa despre asta."

Dubfire va mixa vinerea aceasta, 16 mai, in clubul Kristal Glam din Bucuresti.


Popup detector