UPDATE - Mixuri noi disponibile la ascultat

16 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

UPDATE - Mixuri noi disponibile la ascultat
TAGS:
bf audio  audio  Mix 

Pentru toti music / mixez / sets freaks, sectiunea AUDIO (sau BF AUDIO) s-a imbogatit cu cateva mixuri noi, despre care urmeaza sa aflati in cele ce urmeaza.


Pentru iubitorii de deep house exista un podcast recent realizat de catre Brothers Vibe, pe care il puteti asculta AICI. Din seria recomandari, puteti gasi pentru ascultat mixul Low Noise Mix de la Cage and Aviar, o selectie de disco / cosmic / old school / house, AICI.


Fanii lui Kid Loco pot asculta DJ setul acestuia de la prima sa vizita in Romania, in 2008. Are trei parti si le gasiti AICI.


Tot din capitolul update-uri recente, mai puteti gasi mixuri de la Magda (inregistrat in clubul Midi din Cluj Napoca), Jus Ed (un mix promotional pentru Fabric Records), un nou mix de-al lui Lektronikumuz, un promo recent semnat Tomasan, un dj set live de-al lui Raresh, unul de-al colegului sau de la Cocoon, si anume James Holden, un podcast de la Nick Curly, un mix live de la NoiDoi, plus alte goodies.


Pentru a nu va pierde prin paginile sectiunii AUDIO, va recomandam sa va folositi de facilitatea dedicata utilizatorilor membri de a-si face propriul / propriile playlist / playlist-uri.


Si pentru incheiere, puteti asculta cam toate seturile BeatFactor Sessions difuzate pana acum pe Vibe FM, AICI.


Acestea fiind spuse, auditie placuta!


Popup detector