Trupa NEXX, al doilea artist international confirmat la Romanian Music Awards

25 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

Nexx, trupa de origine suedeza care a urcat fulminant in topuri cu piesa “Syncronize Lips” si s-a mentinut timp de sase saptamani in “Dance Chart” la Music Channel, si-a confirmat prezenta la Romanian Music Awards.


Formata din Robert, Johanna si Sebastian, Nexx si-a facut debutul in 2001, insa marele boom s-a produs odata cu lansarea hit-ului "Syncronize Lips", ceea ce a facut ca trupa sa aterizeze direct in fruntea clasamentelor de specialitate. Nexx este cel de-al doilea artist international care si-a confirmat prezenta pe 6 iunie la Craiova, la Romanian Music Awards, alaturi de Liana McCarthy. Romanian Music Awards aduce pe aceeasi scena atat artisti internationali, cat si cele mai mari nume ale muzicii autohtone care promit sa faca un show de neuitat si sa surprinda prin featuring-uri inedite.


Intrarea la Romanian Music Awards este gratuita! Cei mai buni artisti si cele mai bune piese ale ultimului an au intrat in competitie la categoriile care pot fi votate pe www.1music.ro pana sambata 6.06.2009. Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni ale Romanian Music Awards 2009 si intra www.1music.ro pentru a vota artistul preferat!


Popup detector