Trentemoller - despre Pacha Ibiza, turnee si viitoare lansari

30 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dance Nova a vorbit recent cu Trentemoller despre clubul Pacha din Ibiza, viitoare lansari are artistului sau succesul ultimului sau album promovat de Pete Tong si intitulat The Last Resort.

Intrebat despre amintirile ultimilor ani din Pacha Ibiza, Trentemoller spunea ca a fost o experienta mare sa mixeze alaturi de Pete Tong. M-a ajutat foarte mult folosind si promovand piesele de pe ultimul meu album. In 2005 Trentemoller era pentru prima data in Pacha, alaturi de DJ T.O.M. Pe vremea aceea T.O.M. era dj-ul, dar acum abia astept sa fiu acolo in acest an pentru ca eu sunt DJ-ul si e altceva decat sa stai la tastatura. O sa fie extraordinar

Cand sunt chemat in alte cluburi, am tendinta sa pun mai mult punk, disco sau electro, cu o atitudine rocknroll, dar cand sunt in Pacha audienta se axeaza mai mult pe dance/techno. Cu toate astea incerc sa provoc putin lumea si cred ca o sa incerc cateva dintre remixurile mele mai agresive in aceasta vara."

Intrebat despre viitor si despre un nou release mare in aceasta vara, Trentemoller sublinia piesa Nomads(Mathias Tansmann remix) si remixul The White Flash, a lui Modeselector feat. Thom Yorke, care va avea lansarea peste trei saptamani. Lucrez la un nou album in acest moment si lucrez mai mult cu membrii trupei mele la acesta decat la 'The Last Resort'. Imi aduc laptop-ul cu mine in Ibiza sa pot lucra cat timp sunt aici, in urmatoarele 10 zile. Apoi plec spre Japonia, Australia si Romania. In septembrie ma intorc in New York si ma voi concentra asupra albumului. Iubesc orasul pentru ca ma inspira foarte mult.

Trentemoller a fost prezent in clubul Pacha din Ibiza pe data de 27 iunie si va reveni pe 15 august. DJ-ul si trupa sa vor fi prezenti in Romania, pe data de 11 iulie, in cadrul evenimentului The Mission Dance Weekend.


Popup detector