Trei petreceri noi in clubul Zebra din Bacau: Sis, Ilario Alicante si Raresh

08 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Clubul Zebra din Bacau planuieste trei petreceri mari pentru sfarsitul acestui an - inceputul anului urmator. Este vorba despre Sis pe data de 20 decembrie, Ilario Alicante pe 26 decembrie si Raresh pe data de 3 ianuarie anul urmator. In deschidere va mixa Zotist si cei doi rezidenti ai clubului.

Sis aka Burak Sar, este un geniu al muzicii vesele, al ritmurilor pline de viata. Muzica acestuia sarbatoreste iubirea si dorinta de a dansa. Trumpet sau Trompeta, Standing sau Orgsa celebrele piese ale acestuia, a facut deja valuri pe scena mondiala, si l-a ajutat pe SIS sa aiba cea mai rapida accesiune a unui dj in 2008. Villalobos, Luciano, Raresh sunt cativa din multi dj-i care folosesc productiile Sis.



Ilario Alicante s-a nascut la data de 17 Decembrie 1988 in Livorno, incepand de mic sa-si cultive pasiunea pentru muzica, de atunci de cand mama sa il lasa sa asculte orice gen de muzica doreste. Timpul trece ...si Ilario ajunge sa cunoasca lumea de noapte si pe cea a DJ-ilor. Initial cu ajutorul norocului a avut ocazia sa invete pe echipamenete profesionale, iar apoi continua sa isi aprofundeze si sa isi imbunatateasca stilul ajungand in cele din urma rezident la "Pachamama Club". Aici, tehnica si calitatile sale se dezvolta datorita acestei noi experiente, ajungand astfel la niveluri mari. Incepe sa fie invitat in locatii foarte importante din Italia, Germania si Spania, unde, datorita brandurilor Circoloco si Cocoon ajunge sa cunoasca si sa se indragosteasca de muzica house cu ritmuri latino, electronice si minimal techno. De atunci incepe sa produca si sa mixeze acest gen de muzica. Cu toate acestea, in seturile sale se regasesc si alte influente care fac ca fiecare set sa fie diferit. Este inspirat de artisti precum Richie Hawtin, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Raresh, Luciano, productiile sale fiind apreciate de cei mai importanti DJ-i internationali. Track-ul "Vacaciones en Chile" poate fi auzit in cele mai importante cluburi si se pregateste pentru un salt calitativ, care il va duce direct in scena productiei muzicale! Ramaneti la curent cu proiectele lui viitoare care sunt deja mixate de Richie Hawtin, Locodice, Karotte, Marco Carola si alii!. De curand a scos la labelul Cecille (CEC008) un ep cu numele Living Near Africa unde se regaseste si un remix facut de Robert Dietz si Markus Fix, tot recent s-a intors de la TDK Timewarp Festival din Olanda (Rotterdam) unde a performat alaturi de Marco Carola, Arpiar, Laurent Garnier, Johnny D si multi altii.





Pentru toate cele trei evenimente, pretul intrarii va fi de 20 RON inainte de ora 00.00 si 30 RON dupa ora 00.00.

Asculta: Ilario Alicante - Live @ Daimon Concert Lounge - Septembrie 2008


Popup detector