Trei noi atractii la B'estfest Summer Camp 2011

20 Iunie 2011 Beat Factor BeatFactor

Cu mai putin de doua saptamani inainte de startul B'ESTFEST Summer Camp, zona Arts&Crafts din cadrul festivalului se imbogateste cu inca trei proiecte inedite.


Pe langa workshop-urile si prezentarile anuntate deja, zona va include si expozitii de fotografie pe lemn, colaje de obiecte si pictura pe cartele de metrou. Pe parcursul celor trei zile de festival zona Arts&Crafts va gazdui o expozitie de fotografie pe lemn intitulata sugestiv "Wood Be Nice”. Initiatorul proiectului este Daniel Loagar care a descoperit si experimentat aceasta tehnica artizanala de transfer de imagine pe suprafete neconventionale - in acest caz lemnul.


Intregul proiect s-a realizat alaturi de Andrei Cornea in atelierul de creatie Una Isola Muy Hermosa, cei doi fiind fondatorii acestuia, pe parcurs alaturandu-se inca trei artisti. Pentru finalizarea acestui proiect, cei sase membri ai atelierului de creatie au muncit aproape trei luni rezultand in jur de 60 de fotografii pe lemn. Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe respir-art.blogspot.com.


De asemenea, Daniel Loagar a pregatit pentru B’ESTFEST Summer Camp 2011 si o expozitie de colaje de obiecte, in termeni mai exacti "assemblage". Toate lucrarile artistului pornesc de la o poveste pe baza careia acesta realizeaza o schita preliminara, combinand pentru obtinerea rezultatului final mai multe tehnici de lucru: sculptura, pictura, lustruire si patinare lemn sau metal, decupaje etc. De-a lungul timpului, Daniel Loagar a participat cu lucrarile sale la numeroase targuri si expozitii printre care se numara si targurile "Fabrica de handmade”, expozitia Romanian Papergirl sau targul Green Fair.


Mai multe detalii gasiti accesand site-ul personal al artistului www.trimbulind.com/galery.htm. M-card este un proiect ce a luat nastere in urma cu cinci ani, la initiativa unuia dintre cei mai apreciati oameni de street art & graffiti din Bucuresti. Folosindu-se de ceea ce mii de bucuresteni arunca zilnic, Cage realizeaza desene impresionante pe o bucata de carton careia multi nu ii mai vad utilitatea dupa ce ii consuma calatoriile. M-card este un proiect indraznet, cool, diferit atat prin materialele folosite cat si prin picturile realizate.


Mai multe detalii despre lucrarile sale sunt disponibile pe blog-ul: hiperterra.blogspot.com.


Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2011 sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate online, de pe myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


De asemenea, copii sub 12 ani au gratuitate in timp ce elevii si studentii care vor sa mearga cu gasca la festival, pot beneficia de o reducere de 50% din pretul biletelor daca vin in grupuri de cate 10 persoane. Mai multe detalii si informatii referitoare la B’ESTFEST 2011 sunt disponibile pe bestfest.ro , dar si pe paginile oficiale de Facebook si Twitter.


Popup detector