Trei back2back-uri de exceptie la zece ani de Exit

01 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Exit se pregateste sa celebreze 10 ani de existenta in luna iulie si organizatorii au anuntat ca la locul evenimentului vor fi amplasate nu mai putin de 25 de scene. Din ceea ce s-a confirmat pana acum, avem de-a face cu trei back 2 back-uri renumite.

Carl Cox vs Green Velvet, Sasha vs John Digweed si Richie Hawtin vs Dubfire sunt cele trei back 2 back-uri anuntate pana acum, care vor mixa la Dance Arena.

Considerat drept unul dintre cele mai bune festivaluri europene, Exit si-a cucerit audienta prin locatia sa unica dintr-o fortareata a secolului 18 si prin atmosfera electrizanta.

In acest an peste 600 de artisti vor urca pe cele 25 de scene ale evenimentului, care sunt conectate cu tunele, stradute si poteci, o adevarata calatorie printr-o fortareata mistica. Dance Arena este recunoscuta de multi drept cea mai buna scena din Europa, sau chiar din lume, deoarece experienta de a dansa alturi de 20,000 de oameni la rasarit, cand soarele se ridica peste zidurile cetatii este unica.

Festivalul va avea loc intre 9 si 12 iulie, iar pretul biletelor pentru cele patru zile de eveniment este de 72 Lire Sterline. Pentru mai multe informatii vizitati exitfest.org.


Popup detector