Traxx in premiera in Romania la Fantastic Club

29 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Veteranul Traxx din Chicago, pe numele sau adevarat Melvin Oliphant III, va mixa in luna decembrie in premiera in Romania, la Fantastic Club in Bucuresti.

Dupa ce a lansat muzica sub diverse alias-uri, intre care Dirty Criminals, XX Art, Mysterio, ViLLan X, Saturn V (cu Tadd Mullinix), X2 si altele, producatorul originar din Chicago, Traxx, a lansat anul trecut albumul de debut (intitulat 'Faith') la casa de discuri Nation Records (propriul sau record label). Albumul reflecta si viziunea contemporana a artistului asupra orasului Chicago.


Traxx face parte din 'garda veche' Chicago House / Acid / Jakbeat. Este unul din putinele personaje complet iesite din tipar, caruia termenul "compromis" nu ii este cunoscut. Face ceea ce simte si cum simte, fara sa-si planifice ca o anumita piesa sa intre intr-un anumit moment dat. Desi este constient ca ar putea lasa o impresie de aroganta, artistul american spune ca el doar da cartile pe fata. "Nu sunt ca altii. Eu sunt in lumea mea".


"DJii sunt speriati. Sunt speriati ca-si pierd publicul, se sperie sa riste, sa faca ceva ce nu au mai facut pana acum. De aceea ave acest asa zis lant social, pe care toata lumea il urmeaza. Eu nu fac parte din acest lant. Persoane ca Mick Wills, James T. Cotton, Jamal, sunt DJi care nu mixeaza dupa reguli", spune Melvin.


TRAXX - I Was Once



Download Lovecast 4 - Traxx


Traxx (Nation Records) - FACT Mix 88 - October 2009 by R_co


Cateva interviuri interesante cu Traxx puteti gasi AICI, pe Electronic Beats si pe Resident Advisor.


Mai multe informatii despre acest eveniment vor fi postate pe parcurs. 'Vinovat' de prezenta lui Traxx in Romania se face Bogman, bun prieten de-al artistului american, astfel ca ne putem astepta la un DJ set mai 'special'.






Popup detector