Trance-ul si-a pierdut din popularitate in Top 100 DJ Mag

19 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Mai sunt cateva saptamani pana se va afla cine este cel mai popular DJ-i in DJMag Top 100 Pool 2008, top unde orice DJ-i din lume poate sa primeasca voturi, indiferent de stilul abordat. DJ-ul ales sa tina party-ul oficial al competitiei a fost confirmat si se ridica la asteptarile celor aproximativ 350,000 de votanti.

Invitat pentru a doua oara, dupa ce in 2007 gig-ul sau a fost oprit, artistul a castigat de doua ori titlul de campion UK Beatbox si se numeste Beardyman. Prestatia de anul trecut l-a facut pe David Guetta sa se incline la propriu in fata lui Beardyman, iar in acest an nu poate sa fie decat mai buna.

Avand loc intr-una dintre cele mai prestigioase locatii clubbing din lume, Ministry of Sound pe 29 octombrie, cel mai influent si popular DJ poll mondial va intretine multimea pe ritmuri funky si beat-uri devastatoare.

In anii precedenti, artistii care reprezinta trance-ul au impartit primele locuri ale clasamentului, insa in 2008 stilurilor techno si electro le-a crescut popularitatea puternic, astfel voturile din China, Rusia, SUA si tarile Europei Estice vor conta foarte mult. Voting-ul se va incheia pe data de 24 septembrie, asa ca nu mai stati pe ganduri si votati DJ-ii romani pe site-ul www.djmag.com.



Popup detector