Tinie Tempah la Peninsula 2012

31 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

Pe 24 august, scena mare a festivalului Peninsula il va primi pe cel mai indragit artist britanic al genului hip-hop, Tinie Tempah.


Rapperul, care a cucerit cu melodia sa Written in the Stars si inimile fanilor muzicii pop, soseste la cel mai mare festival din Romania alaturi de formatia sa, la doar cateva saptamani dupa ce a avut onoarea de a participa la concertul de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra, alaturi de alte nume grele precum Muse sau Arctic Monkeys.


Cel mai cunoscut reprezentant al hip-hop-ului britanic a cucerit charts-urile in 2010 inca de la lansarea primului single, Pass Out, repetand performanta cu Frisky, si depasind orice asteptari cu Written in the Stars. Unul din secretele succesului Tinie este modul in care isi alege colaboratorii, printre acestia numarandu-se Snoop Dogg, Kelly Rowland, Chase and Status, Rita Ora si Ellie Goulding, iar pe noul album, ce va fi lansat in octombrie vor aparea si Gary Barlow, Chris Martin, Dizzee Rascal si The Script. Publicul Peninsula va avea parte de un teaser al noului material discografic pe 24 august pe Scena Mare, unde Tinie Tempah va fi insotit de formatia sa.


Cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula se desfasoara intre 23 si 26 august. Printre artistii care vor concerta se numara The Straits – trupa infiintata de fosti membrii Dire Straits care canta hiturile legendarei formatii de rock – cel mai iubit artist al Ungariei, Ákos, Children of Bodom, ATB, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Rotfront si N.O.H.A.


Pana pe 1 august (inclusiv) biletele costul unui abonament pentru Peninsula 2012 este de 100 de lei si a unui bilet de o zi 40 de lei, iar dupa aceasta data, respectiv in timpul desfasurarii evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei. Biletele au fost puse in vanzare in reteaua de magazine Eventim si pe www.eventim.ro.


Popup detector