Tiga lanseaza o serie de remixuri saptamanala

18 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Producatorul canadian a invitat artistii Carl Craig, Mathew Jonson si Jamie Lidell sa dea o noua forma pieselor incluse pe discul sau Ciao! Tiga va lansa o serie de remixuri 12" saptamanal, iar programul release-urile a fost facut deja pentru luna februarie 2010.

Prima serie va contine remixuri de la Matias Aguayo, Jamie Lidell si Trevor Jackson, pentru piesa Sex O'Clock, iar apoi vor urma remixurile Adam Beyer si Brodinski pentru Overtime. Urmatoarea saptamana va fi dedicata remixurilor Seth Troxler si Mathew Jonson pentru Gentle Giant, iar cireasa de pe tort va veni din partea lui Carl Craig, care va aplica un ton techno-detroish pentru Love Don't Dance Here Anymore.

Ce spune Tiga despre remixuri? Am pastrat varianta in limba engleza, pentru ca acest canadian este mult prea poetic in limba sa materna pentru a-l traduce: "For these remixes, I looked to Titans," says Tiga on the project. "Standing on the roof of my greenhouse, I called out, 'Hey you, get off of that impossible cloud and into my car. We’re gonna drive all night 'til we hit Remix City!"

Cei care vor comanda toate seriile de remixuri vor primi si cadouri surpriza. "Daca veti cumpara toate cele patru serii va voi scrie numele si informatiile de pe cartea de credit pe o carte de piele speciala". De asemenea, va fi inclus si un bilet argintiu, care va putea fi trade-uit cu un bilet auriu, care nu face absolut nimic", a spus Tiga.

Ne place umorul Seinfeld, dar nu spus de canadieni, ca ne place si SouthPark.

Remixurile vor fi lansate digital via Pias si pe vinil via Turbo Recordins incepand cu 1 februarie 2010.


Popup detector