Tiesto: vreau sa ajung cel mai mare producator de indie

02 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Tiesto trece printr-o perioada relativ stranie a carierei sale. Daca pana acum un an cand spuneai Tiesto te gandeai 100% la trance, acum stai putin pe ganduri, pentru ca iti amintesti subit de diversele sale colaborari cu artisti din cele mai non-trance related domenii.

Acum, artistul calca din nou pe un teritoriu nou, si ar vrea sa lucreze cu The Killers.

Conform Data Tranmission, Tiesto a explicat intr-un interviu recent ca vrea sa-si lase creativitatea libera, cumva departe de zona trance a muzicii. "Vreau sa ajung cel mai mare producator de indie din lume. Vreau ca trupe precum MGMT sau The Killers sa vina la mine cu noile lor albume si sa ma roage sa le produc. Asta este visul meu", a declarat artistul.

In acest nou spirit, Tiesto a decis sa formeze un nou label, numit Musical Freedom.

"Black Hole Recordings a fost mereu labelul meu, dar vreau sa continui, si ca sa pot face asta trebuie sa o iau de la capat, a adaugat Tiesto. "Ating un nou punct in cariera mea si vreau sa fiu 100% in control asupra noului label. Black Hole a fost mereu un parteneriat 50/50 si cred ca am pierdut putin controlul spre final. Vreau sa fac doar ceea ce-mi place prin Musical Freedom. Voi lansa doar ceea ce imi place", a mai punctat olandezul.




Popup detector