Tiesto, razboi impotriva glow sticks-urilor

02 Martie 2010 Create It BeatFactor

Tiesto a inceput un "razboi" impotriva glowsticks-urilor. Acesta a declarat pentru MixMag ca efectiv le uraste, anunta ITM.

Liderul spiritual al tuturor trancerilor din lume, care va veni din nou in Romania la The Mission Dance Weekend pe 6 august, nu este deloc un amator al acestor accesorii fosforescento-colorate populare pe vremea rave-urilor pe camp.

Acesta a rugat frumos publicul care urmeaza sa vina la gig-ul sau din Echo Arena din Liverpool, UK, sa lase glowstick-urile acasa, fiind, de altfel, foarte ferm in aceasta poveste.

Conform MixMag, venue-ul in care Tiesto urmeaza sa mixeze a banat glowsticks-urile, iar in cazul in care totusi se vor gasi cateva in club, acestea trebuie.. erghm, calcate in picioare si distruse.

Procesul de banare a glowsticks-urilor a inceput in urma cu doi ani, dupa un incident petrecut in timpul turneului sau Elements of Life Tour, dupa care Tiesto a declarat "scena trebuie curatata, asa ca renuntati la glowstick-urile acelea neneorocite. Arata oribil, sunt prea rave-y".




Popup detector