Tiago de la DFA mixeaza la Circus

15 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 18 februarie, Circus vine cu un nou party la Fratelli Espresso Bar, cu Tiago de la DFA si Khidja in rolurile principale.


"Ce e foarte cool la Tiago nu e ca de peste 10 ani ca DJ rezident in clubul Lux din Lisabona are in fiecare weekend un set care depaseste de multe ori 7 ore. Nici ca, portughez cu sange cald fiind, are legaturi cu Eskimo (casa lui Lindstrom, the cosmic disco nordic guy), cu DFA (home of LCD Soundsystem), cu Italians Do It Better (home of Glass Candy), cu Hands of Time, Ene, Rong Music sau cu Disco Devil. Sau ca beneficiaza de suportul Tim Sweneey, Rub’n'Tug, Gavin Russom, Felix Dickinson si al celebrului DJ Harvey. Ori ca, tinar fiind si mai ales dornic sa fie mai hip decat oricine, facea scratchuri pe The Ramones si breakdance pe melodii de-ale lui Bruce Springsteen (desi asta e totusi destul de cool).



Cel mai cool este ca Tiago vine cu o istorie muzicala bogata, inceputa foarte devreme, cu goth, apoi rock, world music, punk, alternative si hip hop pentru ca, tarziu in cariera lui, sa ajunga si pe terenul electronicii, in care e bine instalat undeva intre house disco/nu disco. Pe langa proiectul lui principal, Tiago e jumatate din duourile de DJ Slight Delay, The Sea Power & Change, si Mendes & Alcada (Claremont 54) si face parte din Gala Drop, live-actul experimental si pshihedelic unde nu e doar baterist ci face si multe alte chestii. Cu alte cuvinte, e unul din acei sound wizzard de elita care stau foarte bine in galeria Circus."


Popup detector